Bolån Bank2

Bank2 Bolån

Edit: Bank2 är numera omdirigerad till Marginalen bank. 

Bank2 Omstartslån – lån trots betalningsanmärkning. Din bostad sätts som säkerhet för lånet. Lån även för dig som har svårt att få lån från andra banker.
Ansök via Bank 2′s hemsida

Bank2 bolån – Introduktion

Bank2 erbjuder bolån som du kan ansöka om via online via deras hemsida. Med Bank2 bolån så sätts din bostad som säkerhet till lånet. För att ansöka om ett bolån från Bank2 måste du ha en fast inkomst. Hos Bank2 behöver tidigare betalningsanmärkningar inte nödvändigtvis utgöra ett hinder för att få bolån.

Bank2 – Fakta om bolån

  • Låneansökningen görs genom att fylla i webbformuläret.
  • Bottenlån max. 85 % av bostadens marknadsvärde.
  • Bostaden man tänker köpa går som säkerhet.
  • Om kunden behöver lån till kontantinsatsen, bör det finnas en annan säkerhet alternativt en borgenär.
  • För en hyresrätt som ombildas till bostadsrätt kan man få lån för 100 % av köpeskillingen.
  • Det minsta omstartslånet är 50 000 kr.
  • För att kunna ansöka om bolån bör man vara privatperson med fast inkomst och låna minst 50 000 kr

Bank2 Bolån – Information om bostadslån från Bank2

Bank2 ägs av en norsk finanskoncern vid namn B2Holding sedan 2005. Innan dess var banken två separata bolag vid namn Läkarnas Kreditkassa, grundat 1938 och Praktikerfinans, grundat 1981.

De båda bolagen sammanslogs 1997 och ett år senare bildas SalusAnsvar Bank. Den personliga kontakten med kunden är en viktig del av verksamheten för att kunna ge en bra service.

Många av bankens kunder har råkat ut för ekonomiska problem och därför är det viktigt för banken att känna sina kunder väl och hjälpa dem att få en ny start i sin ekonomi.

För den som vill ansöka om lån är det en fördel att banken koncentrerar sig på låntagarens betalnings-förmåga i framtiden. Eventuella tidigare betalningsanmärkningar behöver inte utgöra ett hinder för att få bolån.

Bank2 – öppettider och kontaktinformation

Öppet: 08.30 – 17.00
Email: kund@bank2.se
Hemsida: www.bank2.se
Postadress: Bank2 Bankaktiebolag Box 26134 100 41 STOCKHOLM Besöksadress: Bank2 Bankaktiebolag Valhallavägen 66 STOCKHOLM