Cash2you

Cash2you är ett utav de mest populära företagen i branschen för billig smslån idag. De erbjuder sms lån upp till 15000 kronor vilket är bland marknadens högsta belopp. Trots detta har de även väldigt generösa kreditmallar som gör att många låntagare kan bli beviljade snabblån hos Cash2you.

Ansöka gör du direkt via deras hemsida www.cash2you.se. Att göra en ansökan om ett sms-lån hos Cash2you är väldigt enkelt och själva ansökningsprocessen går snabbt och smidigt och du får hela tiden besked direkt framför skärmen.

Cash2you betalningsanmärkning – Kan jag låna billiga smslån med betalningsanmärkning?

Cash2you är ett utav få bolag som faktiskt erbjuder sina kunder möjligheten att låna pengar snabbt trots betalningsanmärkningar. Det är långt ifrån alla företag som erbjuder detta men de få som gör det brukar bli väldigt populära bland låntagarna.

Detta gäller även för Cash2you. De har genom sina låga priser och generösa kreditmallar blivit ett utav de mest använda smslånebolagen i Sverige och har idag tusentals nöjda kunder.

Alla företag har dock vissa grundkrav som du måste uppfylla och detta finns även hos Cash2you.

För att kunna låna billiga smslån hos Cash2you krävs att du:

Du är minst 20 år, eller fyller 20 år innevarande kalenderår.
Du har inget aktuellt skuldsaldo hos kronofogden (betalningsanmärkning och gamla utmätningsförsök får förekomma).
Du har inkomst av tjänst, näringsverksamet, a-kassa eller pension.
Du har svenskt personnummer och folkbokföringsadress.
Du får inte ha skuldsanering, vara försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap.

Som vi kan se går det alltså bra att låna billiga smslån trots betalningsanmärkning hos Cash2you och i övrigt är villkoren väldigt bra.

Cash2you utbetalning – Vilken bank får pengarna snabbast?

Att få in pengarna från ditt Cash2you smslån är väldigt smidigt. Det enda du behöver göra är att gå in på deras hemsida, göra en ansökan och välja hur du vill signera låneavtalet.

Du kan antingen välja att göra det direkt via hemsidan och därmed få snabbast möjliga handläggningstid. Du kan också välja att få ett brev hemskickat som du får underteckna och skicka tillbaka. Detta kan ta någon dag extra men kan vara ett bra alternativ för dig som inte är van att signera avtal med Bank-ID.

I övrigt samarbetar Cash2you med samtliga banker och utbetalningen av ditt Cash 2 you smslån sker direkt när du signerat avtalet och därefter dyker pengarna upp på ditt konto.

Cash2you’s hemsida: www.cash2you.se