Mobillån Sverige AB

Mobillån Sverige AB är ett företag som erbjuder lån dels via sms och dels via hemsidan Mobillan.se. Företaget grundades redan 2005 och var först i Sverige med att erbjuda sms-lån.

Tanken bakom företaget är att leverera små snabba lån för människor i behov vid oförutsedda utgifter. Idag finns det ett stort behov av att snabbt kunna ta ett lån när behovet är som störst. Mobillån erbjuder därför möjligheten att kunna bejaka ett tillfälle som bara inte får missas.

Mobillån och Internetlån

Mobillån erbjuder lån antingen via sms eller Internet. Man kan låna 2000 kronor eller 3000 kronor. Pengarna ska vara återbetalda inom trettio dagar. Kostnaden för att låna 2000 kronor är 435 kronor. För att låna 3000 kronor betalar man totalt 550 kronor.

För att låna krävs det att man är över 18 år gammal och att man inte har några betalningsanmärkningar. Pengarna kommer in på bankkontot inom en kvart om man har Nordea eller Danske Bank, och dagen efter om man har en annan bank eller om man ansöker efter att kundtjänsten har stängt för dagen.

Mobillånkortet

Mobillån erbjuder även något som de kallar för Mobillånkortet. Det är ett vanligt bankkort som fungerar i de flesta affärer och uttagsautomater. Man ansöker om kortet genom att fylla i en vanlig låneansökan. När man väl har kortet kan man be om påfyllning när som helst via sms.

Då kommer pengarna direkt in på kortet och sedan är det bara att handla. För den som ofta utnyttjar sms-lån är det ett bra alternativ att kunna fylla på kortet på detta sätt. Pengarna kommer in på kortet direkt, dygnet runt, alla dagar i veckan.

När man ansöker om nya lån via Mobillånkortet behövs det inte göras kreditupplysningar och så vidare varje gång, det görs bara när man skaffar kortet första gången, därför är det snabbt och enkelt att ansöka om nya lån när man behöver det.