Paxo

Paxo är en aktör som erbjuder billiga smslån till båda nya och återkommande kunder. Deras lån sträcker sig mellan 500 kronor och 3000 kronor och löptiden är alltid 30 dagar. Hos Paxo kan du enkelt låna sms lån trots betalningsanmärkningar och om du vill förlänga ditt lån kan du enkelt göra detta.

Paxo smslån – Kan jag låna smslån med betalningsanmärkningar?

Att låna sms lån hos Paxo är väldigt smidigt och du kan även låna trots betalningsanmärkningar. Det är inte alla företag som erbjuder smslån trots betalningsanmärkningar men Paxo har alltså valt att erbjuda detta. Många som letar efter billiga smslån vänder sig tillslut till Paxo då de har väldigt bra priser på sina lån och avgifter.

Att låna pengar snabbt trots anmärkningar är som sagt inga problem och trots att Paxo startade sin verksamhet 2013 har de snabbt fått väldigt många nöjda kunder.

Alla företag har grundkrav för sina snabblån och detta har även Paxo.

Grundkraven för att låna hos Paxo är att du:

Är 20 år eller äldre
Är folkbokförd i Sverige
Har en taxerad inkomst
Ej har ett obetalt lån hos Paxo
Som ni kan se står det alltså inte någonting om betalningsanmärkningar vilket innebär att det inte behöver vara ett hinder för att låna sms-lån hos Paxo. För att göra en ansökan går du helt enkelt in på deras hemsida: www.paxo.se

Paxo direktutbetalning – Vilken bank går snabbast?

Att få in pengarna från ditt Paxo smslån går snabbt rent generellt men om du vill ha Paxo direktutbetalning är det SEB som gäller.

Annars gäller den generella tumregeln att om du blir beviljad lån på förmiddagen har du pengarna samma eftermiddag och om du blir beviljad lån efter lunch har du istället pengarna på kontot på förmiddagen nästkommande vardag.

Denna regel gäller oavsett om du ansöker om smslån Paxo Swedbank eller smslån Paxo Nordea.

Paxo faktura – Hur ser fakturan ut?

Fakturering sker hos Paxo på två sätt. Dels får du fakturan skickad digitalt per e-post men du kan även ladda ner fakturan i PDF-format direkt via hemsidan. Detta är perfekt för dig som söker billiga smslån men som även uppskattar lite diskretion i processen då du slipper få kuvert hemskickat till dig.

Om du känner att du inte kan betala tillbaka ditt lån på förfallodagen har Paxo även en möjlighet till förlängning av ditt lån. Då betalar du istället in en avgift (som varierar beroende på lånets storlek) och flyttar fram din faktura 30 dagar.

Paxos hemsida: www.paxo.se