Små lån – Mindre lån

Små lån

Det kan hända saker som man inte kan styra över och ibland har man ett behov att låna en mindre summa för att klara av situationen.  Ibland är det bara något man behöver köpa och därför vill ta ett mindre lån

Hur mycket kan man låna?

Ett litet lån ligger oftas mellan 1000-6000 kronor som snabbt kommer in på ditt konto efter ett du gjort en ansökan på nätet. Låneansökan är öppen dygnet runt och pengarna kommer ofta snabbt. Det finns även flera kreditgivare som har börjat att låna ut lite större summor på lite längre tid.

Hur länge får man låna?

Om man lånar en mindre summa mellan 1000-6000 kronor så är återbetalningstiden oftast mellan 14 dagar upp till 45 dagar beroende på vilken lånegivare du väljer. De allra flesta erbjuder oftast en återbetalningstid mellan 1-3 månader.

Är det säkert att låna?

Att ta ett smålån är lika säkert som att ta ett vanligt lån på banken. Du hittar fullständiga villkor och uppgifter om varje långivarna på deras respektive hemsida. Känner du dig minsta osäker så ring och prata direkt med dem. Ofta kan du få hjälp att göra en låneansökan.

Vad kostar det att låna?

De räntor som är på små lån ligger oftast högre än vad det gör om man tar ett vanligt banklån. Alla avgifter kan du läsa dig till när du ansöker om ett lån. Vissa kreditgivare erbjuder sina nya kunder räntefria lån, då kostar det inget att låna utan man betalar tillbaka samma summa man har lånat.

Låna inte mer än vad du har råd att betala tillbaka så du inte hamnar i en skuldfälla.

Lån finns mellan 1000-6000
Chans att hitta lite större lån
Återbetalningstid 14 dagar-45 dagar
Glöm inte betala innan förfallodatumet
Låneansökan öppen dygnet runt
Säkert att låna
Leta efter räntefria lån