SMS lån direkt

Bankerna gör gärna noggranna kreditupplysningar på hela din ekonomiska och personliga historia för att försäkra sig själva om att de faktiskt kommer få tillbaka den utlånade summan.

Övriga kreditgivare gör oftast också en kreditupplysning, men de har inte alls lika höga krav och strikta regler. Eftersom summorna som delas ut inte är riktigt lika höga bryr de sig inte om din jobbsituation inte är fullt så stadig som bankerna antagligen hade önskat.

Vikariat och frilansjobb är alltså helt okej, så länge de ser att inkomsten räcker till en återbetalning inom perioden du valt. Summorna brukar oftast handla om mellan 500 till 10 000 kronor och man brukar ha mellan 15 till 90 dagar på sig att betala tillbaka (vanligast är 30 dagar).

SMS Lån Sverige

Att låna via SMS har fått en del dåliga rykten som handlar om att man kan sätta sig i onödigt krångliga situationer på grund av att man inte har möjlighet att betala tillbaka pengarna i tid. Självklart vill ingen att lånet ska gå vidare till inkasso och kronofogden. Men så länge man känner att man har kontroll och vet säkert att man kan betala tillbaka det man lånat, är mikrolån ett otroligt enkelt och smidigt alternativ.

Fördelar med att SMS låna

– Det är väldigt smidigt och enkelt, du slipper alla papper och blanketter som bankerna alltid kräver att du ska fylla i, inga långa möten och förhandlingar med handläggare. Du brukar helt enkelt bara få lämna de viktigaste personuppgifterna så som namn och personnummer.

Summan du behöver låna och hur lång tid du vill ha på dig att betala tillbaka fylls också i. Efter detta är de bara att vänta i några timmar på ett svar. Hur lång tid det tar innan du får reda på om du beviljats lånet eller inte beror på vilken tid på dygnet du skickade in din ansökan.

– Utbetalningen sker mycket snabbare. Anledningen till att man väljer att SMS låna brukar vanligtvis vara att man faktiskt är i behov av pengarna så fort som möjligt. Direkt när du blivit godkänd sätts pengarna in på ditt personliga konto, färdiga för att användas till det du behöver dem till.

– Större chans att bli godkänd. Det är, som tidigare nämnt, inte samma hårda krav på tidigare och fasta inkomster när det handlar om de här mindre summorna. De flesta ser självklart att du inte ska ha några betalningsanmärkningar, men utöver det brukar det mycket sällan vara ett krav på arbeten med hög lön och en stadig livssituation.

Avgifter och andra kostnader

Det är faktiskt en lite större kostnad när man SMS lånar jämfört med när man går till banken och ansöker, men då måste man också tänka på hur mycket enklare och smidigare det förstnämnda alternativet är. Man betalar inte bara för lånet utan även för effektiviteten som kan ha en ganska stor betydelse när ekonomin krisar.

Ränta

Ränta är något man nästan alltid behöver betala, ibland även en ansökningsavgift. Räntorna varierar relativt mycket beroende på kreditgivarna själva, så jämför gärna en del innan du bestämmer dig för vart du vill ansöka om ditt lån.

Vissa företag satsar på en återkommande kundkrets och har därför enbart räntefria lån. Det ger givetvis ett riktigt bra rykte och tidigare kunder känner sig väldigt nöjda och finner oftast SMS lån som ett otroligt enkelt och smidigt alternativ.

Ibland kan det också finnas vissa företag som erbjuder räntefria lån när man är ny kund och precis ska ansöka för första gången, som en liten välkomstpresent.

Övriga småkostnader som just ansökningsavgift med mera kan vara lite svåra att få reda på då företagen inte direkt skyltar med det. Kom därför ihåg att alltid läsa det finstilta, villkoren med andra ord, så att du inte får någon otrevlig överraskning du inte väntat dig.

SMS Lån 2000

Nästan alla kreditgivare som erbjuder SMS lån erbjuder en enkel summa på 2000 kronor utan att kräva säkerhet och försäkringar. Med det menas alltså att du inte behöver ha en fast inkomst eller en ordentlig kreditupplysning.

Avgiften, den totala räntan, för ett lån på 2000 kronor kan ligga på mellan 200 och 550 kronor helt beroende på vart du väljer att ta lånet. Har du tur och hittar rätt kreditgivare finns det till och med möjlighet att ta lånet gratis.

Den vanligaste åldersgränsen brukar vara 20 år, men det finns även de som tillåter ansökningar från 18 år och de som har en högre gräns än 20.
Återbetalningstiden varierar mest mellan 30 dagar och 60 dagar.

SMS lån 3000

SMS lån på 3000 kronor är, precis som 2000 kronor, ett mycket populärt lån. Det är tillräckligt lågt för att man enkelt ska kunna betala tillbaka, men ändå tillräckligt högt för att täcka en hel del kostnader när lönen tagit slut i slutet på månaden.

Att ansöka går lika fort och svaret får du inom några timmar. Villkoren och avgifterna är ungefär samma som när man lånar 2000 kronor, men det beror återigen på vart du väljer att ta lånet.

För att få bästa möjliga räntor och villkor ska du helst jämföra så många företag som möjligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *