Vivus

Vivus är ett smslånebolag som erbjuder sina kunder billiga smslån från 50 kronor ända upp till 12000 kronor. De har bra kreditmallar vilket gör att de kan bevilja billiga smslån till väldigt många människor.

Vivus är idag ett utav de mest använda bolagen på marknaden och de har sedan de lanserade bara blivit populärare. Mycket av det beror på att väldigt många kan bli beviljade lån hos Vivus och att de har väldigt bra priser på sina lån.

De erbjuder även ett unikt erbjudande för nya kunder där du får låna upp till 6000 kronor helt utan ränta och avgifter. Detta är bland de bästa erbjudanden som finns på marknaden idag är det är väldigt många som väljer att använda sig utav just Vivus billiga smslån.

Ansöker gör du på Vivus hemsida www.vivus.se

Vivus betalningsanmärkningar – Kan jag låna snabblån med betalningsanmärkning?

Att låna sms lån med betalningsanmärkning är inte alltid lätt. Det är väldigt få företag som faktiskt väljer att erbjuda sms-lån trots betalningsanmärkningar.

Men de företag som erbjuder det brukar ofta bli väldigt populära bland låntagarna och detta gäller även Vivus. Alla företag har däremot vissa grundkrav som du måste uppfylla för att kunna låna pengar hos just dem. Detta gäller även för Vivus och för att kunna låna billiga sms-lån hos Vivus krävs det:

Att du är minst 18 år gammal.
Att du är svensk medborgare.
Att du har ett svenskt mobilnummer samt svenskt kontonummer.
Att du genomgår en sedvanlig kreditprövning.
Som vi kan se står det alltså ingenting om betalningsanmärkningar vilket innebär att Vivus är ett utav få företag som erbjuder sina kunder smslån trots betalningsanmärkningar.

Vivus utbetalning – Hur snabbt får jag pengarna?

Att få pengarna från ditt Vivus lån på kontot går ofta väldigt smidigt till. Du får hela tiden snabba besked som gör att du kan följa ansökningsprocessen från steg ett och hela tiden ha koll på var pengarna är och när de kommer vara dig tillhanda.

Det finns en tumregel inom branschen som säger att: om du blir beviljad sms lån innan lunch har du pengarna på kontot samma eftermiddag, om du istället blir beviljad smslån på eftermiddagen har du pengarna på kontot på förmiddagen nästkommande bankdag. Vivus följer denna tumregel med marginal och har till och med direktutbetalning till vissa banker:

Nordea eller Handelsbanken

Om du har Nordea eller Handelsbanken och ditt lån blir beviljad inom våra öppettider får du pengarna inom 15 minuter.
Övrig bank
Om du har ett konto hos en annan bank så måste du ansöka och beviljas ett lån helgfri vardag innan 13.30 för att få lånet utbetald samma dag, annars blir det nästkommande bankdag.